Η Εταιρία - Παγωτά Δήμητρα

Ιστορικό

Το γευστικό ταξίδι της εταιρίας «Παγωτά ΔΗΜΗΤΡΑ» ξεκίνησε το 1967 με ένα μικρό γαλακτοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρήγαγε και διένεμε παγωτό σε μικρή κλίμακα. Το 1971 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής, όπου στεγάζεται έως και σήμερα. Η διαρκής ανοδική εξέλιξη της εταιρίας οδηγεί στην αγορά σύγχρονων βιομηχανικών μηχανημάτων, με δυνατότητες παραγωγής έως και 3 τόνων παγωτού ημερησίως. Η εταιρία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε gelaterie, αρτοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ. Το 1998 δημιουργεί ένα πιλοτικό κατάστημα λιανικής πώλησης στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής, στην οδό Λ. Αμαρουσίου 34. Με δυναμική παρουσία στις εκθέσεις “ARTOZA” αναπτύσσεται πλέον και σε αγορές εκτός Αττικής.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας «Παγωτά ΔΗΜΗΤΡΑ» είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών. Η εταιρία λειτουργεί με διεθνή ποιοτικά standards και εξασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες. Τα προϊόντα μας πληρούν υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και το επιστημονικό καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυώνται τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Στόχοι

Στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των εργασιών μας, αναπτύσσουμε νέες τεχνικές στην αλυσίδα παραγωγής, εργαζόμαστε για ένα ακόμη πιο ευέλικτο δίκτυο διανομής και μία αποτελεσματικότερη διάσταση στην επικοινωνία μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η καινοτομία που προκύπτει από την έρευνα και την ανάπτυξη, όσο και η προσωπική φροντίδα του κάθε ένα από εμάς, είναι απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να συντηρηθεί η εξέχουσα θέση μας στην αγορά του παγωτού.